Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България.

...
Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България.
Коментари Харесай

Борисов от Стара Загора: Държавните разходи излизат извън контрол. При лошия ГЕРБ нито газът щеше да се вдигне, нито токът

Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г взе присъединяване в Регионалната академия на М в Стара Загора. 

" не е партия на реваншизма. Разтревожени сме. Не ме радва това, което се случва в България. Напротив, боли ме. Една година няма и лъжица асфалт поставена. Една мантинела няма поставена. И когато посочваме на „ смяната “ това, което се случва, те се сърдят. Казват, че ги атакуваме ", сподели Борисов.

Разликата сред нашите специалисти и хората на “промяната ” е като сред мен и Меси във футбола!

Партиите на „ смяната “ се държат единствено от кражбата. Вот на съмнение няма да мине, до момента в който се разпределят „ дробчетата “, както споделя Христо Иванов, добави някогашният министър председател. 

" В района на Стара Загора направихме доста. Увеличение на учителските заплати, направихме нововъведения в образованието, в инфраструктурата. Държавните казарми превърнахме в прелестни паркове ", разкри той. 

" Ако не се върне в ръководството, старозагорци в никакъв случай няма да видят актуализирана спортна зала. Това донесе „ смяната “ за града. Стара Загора няма да има четирилентов път. Ако някой може да каже какво се направи за Стара Загора през последната година, ще му бъда доста признателен. Но няма такова ", разяснява Борисов. 

Рушат инфраструктурата в образованието, в нововъведенията, по този начин както се разрушават автомагистралите, тъй като новите ръководещи не ги поддържат, сподели Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. 

Загубиха време в Ковид рецесията. Когато всичко беше спряло, ние не спряхме да строим. Сега, при тези чудовищни нараствания в цените на всички материали, не могат да построят нищо!

Европейската комисия удостовери моите думи. Това е истината, която медиите грижливо премълчават. " Държавните разноски излизат отвън надзор. " А някои от ограниченията против енергийната рецесия не са таргетирани вярно. Не съм чул един въпрос от медиите по какъв начин ще се случат тези ограничения на държавното управление. На кого ще се върнат тези 25 стотинки?! Чий джоб ще изпълнят с тази мярка?! При нас за няколко стотинки нарастване в цените на горивата, хората излизаха на митинги. Сега нарастването е над лев. 

Управляващите се управляват от първенеца по банкрутиране на банки Румен Гечев. Той преподава стабилно развиване. Той дава ум. Европейска комисия споделя, че България влезнала в Ковид рецесията със постоянна стопанска система и добра фискална политика. Той споделя, че при Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г било неприятно. А кой приготви стопанската система преди Ковид рецесията?!

Държавните разноски излизат отвън надзор. Ако не се стегнат, следва наказателна мярка за България. Но не наподобява, че ще се стегнат. Дори актуализацията на бюджета не планува понижаване на недостига.

Аз съм човек с опит. Помня по какъв начин стартира Ковид рецесията. Според мен сюжетът в този момент ще се повтори. Сега Китай и Корея са в цялостен локдаун. Но когато отворят, това ще се придвижи в Европа. А помните ли, че Кирил Петков съобщи имунизацията като негов главен приоритет-в момента има 5608 ваксини дневно, при Борисов имаше по 7570  ваксинирани дневно. Призовавам хората да се имунизират.

Когато управлявахме ние имаше миграционна рецесия, война в Сирия и на турската граница, арабска пролет. Ние се справяхме. Преди войната ръководещите упрекнаха М, че са вдигнали цената на горивата. Сега упрекват войната.

Когато си говорите с хората, обяснявайте им умерено, че в случай че Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г беше в ръководството цените на тока нямаше да бъде такава. Поскъпването щеше да е с лев или два повече. Това щеше да задържи и цените на останалите артикули.

Намаляването на Данък добавена стойност няма да помогне за нищо. Това само ще понижи приходите в бюджета. Когато ние намалихме Данък добавена стойност на някои артикули по време на Ковид рецесията, знаехме, че това ще помогне на бизнеса, който беше най-пострадал. Сега те излизат с гръмки обещания. А ние бяхме почтени. Това, което вършат, са популистки ходове-да дават на всички. 

Управляващите вършат предизборни ходове. Знаят, че с тези политики няма да изкарат до края на мандата си, добави Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. 

План за въвеждане на еврото няма. При 20% инфлация, при тези обществени финанси Еврозона няма да има. Партиите в обединението са на друго мнение даже. Щастлив съм, че България най-малко съумя да влезе в Европейския банков съюз-най-бялата организация, в чакалнята на Еврозоната. Докато не се върне с опита и знанията си да отрегулира системите, това няма по какъв начин да се случи. 

Плащанията по Плана за възобновяване зависят от стартирането на РСМ в Европейския съюз - това е “натискът ”, за който приказва Кирил Петков. А Лена Бориславова се изпусна, приключи Борисов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР