Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България.

...
Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България.
Коментари Харесай

Борисов от Разградско: Толкова ги дразнеше джипката, че сега не слизат от нея

Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г посети разградското село Ясеновец. 

Над 50 улици са били ремонтирани, построени са две детски площадки, основният път е обезопасен с три „ легнали служители на реда “, с помощта на отпуснатите средства от кабинета на Борисов 3. Със средства от държавното управление на 90% от уличното осветяване в Ясеновец е сменено, а джамията в общината е ремонтирана.

„ Толкова ги дразнеше джипката, че в този момент не слизат от нея. Счупиха страната, ще счупят и нея. На хората да се каже – ще създадем всичко допустимо да продължим капиталовата стратегия в района. „ Промяната “ няма да направи и една къщурка за птици. От вас желая да сте толерантни и правилни с другите политически партии, а хората ще изберат този, който им движи района напред. Мерете си приказките ", обърна се към градоначалника Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. 

Хората в Ясеновец обявиха, че са научени на приемливост с помощта на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, тъй като по негово време са строени по едно и също време и църкви, и джамии.

„ Направеното е и за гласоподавателите на, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия. Парите от „ джипката “ ги виждате. С Ахмед напред! “, приключи Борисов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР