Бойко Борисов атакува за пореден път президента и БСП.Връчването на

...
Бойко Борисов атакува за пореден път президента и БСП.Връчването на
Коментари Харесай

Борисов: Свикнахме кабинетите да са безлични, защото Радев си управлява еднолично

Бойко Борисов нападна за следващ път президента и Българска социалистическа партия.

Връчването на третия мандат на Българска социалистическа партия и значимите точки от дневния ред на Народното събрание разяснява пред депутатите от ГЕРБ-СДС водачът на партия ГЕРБ Бойко Борисов във включване от централата на партията, излъчено във Facebook.

„ Нас ни слагат в най-лесната позиция. Върховният ни орган е забранил да взимаме решение. До този миг нямаме покана от Българска социалистическа партия. Те в този момент идват на това, за което от два месеца приказваме. Няма неприятно да има лидерски диспути и ние призовавахме за това. Тогава Корнелия Нинова споделяше, че няма да поддържа държавно управление на ГЕРБ, а в този момент - да се съберат водачите “, уточни той, написа novini.bg.

„ Ние с държавното управление на проф. Габровски им предложихме отдалечени експерт, напомни Борисов и добави: " Но всички тогава взеха решение да мълчат. Промяната и Демократична България какво реализираха - декларация с 63 души, дори самата партия на Промяната не беше в цялостния си състав, с цел да гласоподава. Може да се беседва, само че нашата позиция ще е доста твърда, тъй като имаме решение на конгреса ", разясни водачът на ГЕРБ.

" В тази нелека обстановка, те имат късмет да си създадат държавно управление. Демократична България и Политическа партия бяха в държавно управление с тях. Заедно с " Български напредък ", в случай че си намерят и друга поддръжка, а те могат, мога да си създадат държавно управление и без нас. И тук опитът на Демократична България да кажат, че с Българска социалистическа партия не могат...ами те можаха до момента, а в този момент имало червени линии. Вече ги няма тези линии. Оръжието и поддръжката с военна техника за Украйна, това е законно, то няма да стои пред Демократична България и Българска социалистическа партия. Вече има закон и това е завършило. Ректорите за " Козлодуй " не стоят към този момент на вниманието на Народното събрание, те са в закон. Северна Македония я няма като алена линия, те към този момент договарят с Европейски Съюз, блащгодарение на вас. Преговорите с " Лукойл " - те няма защо да спорят. За Шенген пък имат цялостната ни поддръжка на нас. Така че не мога да ги схвана за какво по този начин срамежливо желаят да се не помни един подобен интервал ", сподели Борисов. 

" Ако ни поканят на договаряния, ще отидем и това ще чуят ", сподели той, само че изрази подозрение да го създадат. „ Ние свикнахме кабинетите да са безлични, тъй като Радев си ръководи еднолично “, означи някогашният министър председател.

„ Скандалите в страната са от „ Джемкорп “ до „ Биткойн “, ние се трансформираме от страна на съединението, което прави силата, в страна на агитки - вършим неща, с които караме гласоподавателите да се ненавиждат между тях “, регистрира Борисов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР