Боят между израелските сили и палестински екстремисти близо до главната

...
Боят между израелските сили и палестински екстремисти близо до главната
Коментари Харесай

Актуализации на живо | Боевете близо до централната болница в Газа карат медици, пациенти и други да бягат на юг

Боят сред израелските сили и палестински екстремисти покрай основната болница в централна Газа е предиздвикал медици, пациенти и разселени хора да бягат, споделиха очевидци в понеделник.

Изтеглянето на „ Лекари без граници “ и други филантропични групи от болничното заведение „ Мъченици на Ал-Акса “ в Дейр ал-Балах популяризира суматоха измежду хората, приютили се там, и накара мнозина да изоставен към южната част на обсадената територия. Омар ал-Дарауи, чиновник в болничното заведение, сподели, че тя е била ударена неведнъж през последните дни и че пациентите са били съсредоточени на един етаж, тъй че останалите лекари да могат да се грижат за тях по-лесно.

Израел споделя тя значително завърши огромни интервенции в северната част на Газа и в този момент се концентрира върху централния район и южния град Хан Юнис. Израелски публични лица споделиха, че боевете ще продължат още доста месеци, защото армията се стреми да разбие Хамас и да върне десетки заложници, взети по време на офанзивата на екстремистите от 7 октомври, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР