Бояна Генова – по-популярна като Малкото коте на Божинов, заради

...
Бояна Генова – по-популярна като Малкото коте на Божинов, заради
Коментари Харесай

Малкото коте на Божинов се върна при Митака

Бояна Генова – по-популярна като Малкото коте на Божинов, поради любовната й случка с футболиста, елементарни изневярата на гаджето си Кристиян Кирилов, прочул се като Митака от „ София денонощно ", научи HotArena.

Русокосата хубавица реши, че няма смисъл да приключва дефинитивно връзките си с мачото, който от много време е прочут с разюзданото си държание.

Преди няколко дни се появи информация, че Митака има ново гадже – инструкторка по пилатес и също е апетитна русокоска. Двамата се срещнали в столичен фитнес, а новината бързо прерасна в скандал, който не остана неусетен от Бояна.

Любимците от сериала доста пъти са спрягани за гаджета, само че в никакъв случай не са удостоверили това. Сега почитателите им са уверени в това, откакто Бояна качи фотография в обществените мрежи, на която двамата са отвън снимачната площадка. Феновете са безапелационни, че това е добре премислен ход от нейна страна, посредством която да затвърди, че сред нея и Кристиян не съществуват драми, написа „ Телеграф “.

Почитателите се надяват откровено любовната им връзка от екрана да се трансформира в нещо в действителност съществено и в живота. С публикуването на снимки с Митака, Бояна очевидно цели да нервира съперницата си и да покаже, че тя е дамата до артиста.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР