Боян Иванович, мениджър на комуникационна агенция d:istinkt, е обявен за

...
Боян Иванович, мениджър на комуникационна агенция d:istinkt, е обявен за
Коментари Харесай

Боян Иванович е изпълнителен директор на годината на престижните награди за бизнес Stevie IBA 2021 |

Боян Иванович, управител на информационна организация d:istinkt, е разгласен за изпълнителен шеф на годината в категорията “Реклама, маркетинг и връзки с обществеността ” на влиятелните награди за бизнес достижения Stevie International Business Awards 2021. Категорията отбелязва триумфите на бизнесите, които мениджърите управляват, които се правят оценка от интернационално жури от над 260 водачи от целия свят. Агенция d:istinkt бе отличена с бронз и в категорията “Пиар организация на годината ” за Европа.

Признанието идва в годината, в която организацията отбелязва своята 20-та годишнина на пазара на информационни услуги. През последната финансова година d:istinkt регистрира над 55% растеж в оборота и прибави към портфолиото си редица нови клиенти, измежду които Теленор България, CETIN България, Лидл България, SOBI, Клет България, Европейски парламент и други В началото на тази година организацията мина през изчерпателен ребранд, който включва ново лого, име и корпоративна еднаквост. Боян ръководи d:istinkt от 2019 година, когато започва трансформацията на пиар организацията към изобретателен бизнес за интегрирани връзки, който дава отговор на всички модерни упования на модерните компании.

“Тази премия показва, че с добър и предан екип, неуморна работа, фокусирани старания за развиване на бизнеса и щипка креативност, резултатите в никакъв случай не закъсняват. d:istinkt е организация, която залага на няколко правилото, в които имаме вяра - точност, качество и най-важното - смяна ”, сподели изпълнителният шеф на d:istinkt Боян Иванович. “Радвам се, че нашите старания са оценени с това високо отличие и приветствам всички останали спечелили на Stevie International Business Awards 2021 ”.

„ Това, което видяхме в тазгодишните номинации за IBA, е че организациите по целия свят, във всеки бранш, не престават да вършат нововъведения и да съумяват, макар неуспехите, пречките и нещастията от продължаващата пандемия COVID-19 “, сподели президентът на Stevie Awards Маги Галагър. „ Всички тазгодишни носители на премията Stevie би трябвало да бъдат приветствани за тяхната непримиримост и резистентност. Очакваме с неспокойствие да отпразнуваме техните достижения с тях по време на виртуалната ни гала на 8 декември. ”

Боян Иванович също бе част от журито на Международните бизнес награди, само че в комисиите “Връзки с обществеността ” и “Годишни отчети ”. Те оценяваха кандидатури в областта на корпоративната обществена отговорност, организация на събития, видео продукция, спешна връзка, ръководство на инфлуенсъри, вътрешни връзки и други

Боян е сериен бизнесмен, създател на един от най-големите софтуерни уеб сайтове в България - Smart News Bulgaria. През 2020 година Боян разгласи новата компания за медийна продукция CRAVE, която се концентрира върху основаването на новаторско цифрово наличие. Той има докторска степен по “Теория на публицистиката и медиите ” от Факултета по публицистика и всеобща връзка към Софийския университет. Член на управителния съвет на Световната комисия по опазване на здравето и фармацевтична промишленост на PROI - най-голямата мрежа от самостоятелни информационни организации в света. Консултирал е огромни компании, измежду които медийния колос Netflix и фармацевтичния водач Horizon Therapeutics.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР