Боян Чуков, Фейсбук Методичното нагнетяване на антируската истерия е дългосрочна

...
Боян Чуков, Фейсбук Методичното нагнетяване на антируската истерия е дългосрочна
Коментари Харесай

Боян Чуков: Зловещият призрак на възраждащия се нацизъм броди по Европа

Боян Чуков, Facebook

Методичното нагнетяване на антируската нервност е дълготрайна политика на Запада, която в последна сметка води до последователно нацифициране на Стария континент. Именно в тази тактика се вписва и истеричното побутване на монументи като този на Червената войска в София, паметника „ Альоша “ в Пловдив и други.

Колкото и парадоксално да звучи, Третият райх търси реванш посредством днешния евроатлантически хайлайф и реторика, посредством нови хибридни форми, само че за осъществяване на същите цели. Първата негова огромна победа преди трийсетина години бе разпадането на Съюз на съветските социалистически републики. Либерализмът се провали. Днес с истеричния нападателен антикомунизъм на процедура следим по какъв начин се издига и укрепва в Европа неонацизмът.

Огледайте се и ще видите, че е тъкмо по този начин! Не е инцидентно, че Върховният съд в Италия оправда хитлеристкия привет... в случай че не влиза в спор с националните ползи. А какво е „ Слава Украине? “. Не е ли същото? Зловещият фантом на възраждащия се нацизъм броди по Европа.


 

В Южна Каролина бяха извършени първите праймериз на Демократическата партия. Победи Джо Байдън с 97%. Става ясно, че управлението на демократите е решило към този миг да изведе на президентските избори през ноември Джо Байдън. Толкова по-лошо за целия свят.

Джо Байдън е един възрастен човек, който относително постоянно е несъответстващ, в това число и на неговите обществени изяви. Но явно е и друго. От името на Джо Байдън Съединени американски щати се ръководят от група хора, които никой не ги е избирал. По-ясно казано, " дълбочинната страна " има настройка да продължи да ръководи Съединени американски щати и света по своя прочут метод.

Джо Байдън отдавно трябваше да се пенсионира. Преди години Леонид Брежнев изглеждаше " свежарка " спрямо него.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР