Бой за ваучери на стойност... 30 лева. Това се случи

...
Бой за ваучери на стойност... 30 лева. Това се случи
Коментари Харесай

ДОКЪДЕ Я ДОКАРА НАРОДА?! Бургазлии се млатиха заради промоционални ваучери в магазин, дойде и полиция

Бой за ваучери на стойност... 30 лв.. Това се случи пред нов магазин за домашни използва и техника, който отвори порти тази заран в Бургас, оповестява Десант.

Официалното разкриване на магазина бе оповестено да 10:00 ч., само че още преди 08:00 ч. пред вратите му към този момент се търпяха хора. Причина за небивалия интерес се оказа реклама, че първите 60 души, пристъпили в халетата, ще получат въпросните ваучери. За 30-те лв. народът обезумя, блъскането пред вратите мина в тупаници, а защитата на магазина се оказа малочислена, с цел да се оправи с побеснялата навалица.

Наложи се незабавно да бъдат извикани чиновници на реда. На място дойдоха два полицейски автомобила, които с голямо изпитание съумяха да въдворят ред. Щом за 30 лв. се сбиха, за 100 ще убиват, възмущаваха се в профил възрастни хора, изтикани от тълпата надалеч от входната врата.

Тъжна българска картина, добавяха майки, имали неблагоразумието да дойдат с децата си за откриването на магазина. Не загатваме името на въпросната верига, тъй като тя нямат никаква виновност за създалата се обстановка. Но описваме случката като ослепителен образец на проваляне. Никой не може да ни убеди, че тъкмо най-бедните българи са раздавали юмруци, с цел да се доредят до ваучерите. Не беднотията тласка хората към сходни прояви, а простотията.

Публикуваме и коментар на Валери Тарандов във връзка случилото се в Бургас. Коментарът му по тематиката се трансформира във възторг в обществената мрежа Фуйсбук. Вижте какво написа той в персоналният си профил в мрежата!

* публикуваме без редакторска интервенция

Боят през днешния ден при откриването на магазина в Бургас е апотеоз на сполучливата икономическа политика на ръководещите. Хората са се избили като кучета за 30 лв.... Видими резултати...

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР