„Ботев“ /Враца/ и ЦСКА 1948 завършиха 0:0 в мач от

...
„Ботев“ /Враца/ и ЦСКА 1948 завършиха 0:0 в мач от
Коментари Харесай

Ботев не успя да победи ЦСКА 1948 във Враца /снимки/

„ Ботев “ /Враца/ и ЦСКА 1948 приключиха 0:0 в мач от 9-ия кръг на efbet Лига.
Гостите са без двете си най-големи звезди - Мартин Камбуров и Галин Иванов, които са отвън групата. Аут е и младежкият национал Георги Русев.
В отсъствието на Камбуров офанзивата води Андон Гущеров, а измежду запасите за пръв път е включен националът на България Ивайло Чочев, който до неотдавна се възстановяваше от тежка контузия, извадила го от игра повече от година и половина.
Гостите проведоха първата по-опасна офанзива в мача, която пристигна след 21 секунди игра. Марин получи извеждащ пас отляво и стреля мощно, само че над вратата.
В 24-ата минута Марин проби отляво до аутлинията и върна по земя към непокрития в наказателното поле Сашо Александров, който си спря топката, само че стреля неопределено от 15-16 метра.
Само 60 секунди по-късно Ботев като по знамение не поведе. Наумов напусна наказателното поле да почисти дълъг пас, само че прати топката в краката на Том. Бразилецът насочи майсторски прехвърлящ удар с левия крайник, само че шансът не бе на негова страна, защото топката тупна в земята, след което се отби в напречната греда и излезе в навън.
Последваха равностойни минути до края на първата част, в които Марин опита изстрел от границата на наказателното поле, само че Костов без проблем улови.
В началото на второто полувреме двата тима си размениха по един удар, само че те не затрудниха двамата вратари. В 54-ата минута Генов се закачи в крайници на Петров и падна в наказателното поле, претендирайки за дузпа, само че реферът Валентин Железов остана безгласен. Дори да бе отсъдил нарушаване то трябваше да е отвън огромния пеналт.
В 63-ата минута Гущеров пропусна най-чистото състояние за ЦСКА 1948 до този миг. Той получи извеждащо подаване на границата на наказателното поле и останал самичък против вратаря стреля от 16 метра, само че около дясната греда.
В 70-ата минута Марин се пребори със Зехиров и щеше да се откъсне самичък против вратаря, само че бранителят на Ботев задържа с ръце своя конкурент. Реферът обаче не видя обстановката и не отсъди нарушаване на границата на наказателното поле, за което Зехиров можеше да получи и пряк червен картон.

„ Ботев “ /Враца/ - ЦСКА 1948 0:0

Стартови сформира:
„ Ботев “ /Враца/: 33. Костов, 24.Н`Диайе, 81. Зехиров, 37. Керчев, 9. Генов, 14. Буров, 18. Миланов, 8. Лагоа, 10. Атанасов, 88. Том, 28. Златински
ЦСКА 1948: 29. Наумов, 25. Ал. Александров, 3. Пиргов, 21. Василев, 87. Петров, 24. Марин, 26. Юсеин, 10. Шопов, 17. Младенов, 99. Гущеров, 11. Д. Александров
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР