Ботев (Пловдив) се учи от АЕК Атина и Болоня по

...
Ботев (Пловдив) се учи от АЕК Атина и Болоня по
Коментари Харесай

Ботев на среща с директори на АЕК и Болоня

Ботев (Пловдив) се учи от АЕК Атина и Болоня във връзка с менажиране на нов стадион и маркетинг, написа " Тема Спорт ".
 Повечето забележки по “Колежа ” са отстранени Повечето забележки по “Колежа ” са отстранени
Клубът организира учебен семинар с присъединяване на комерсиалния шеф на гръцкия гранд Никос Караузас. Той има богат професионален опит на управителни позиции във водещи гръцки клубове като Олимпиакос (2010 - 2014) и Панатинайкос (2004 - 2010). Никос е част от " жълто-черните " от Атина към този момент повече от 9 години, като в този интервал клубът става първенец (2018), притежател на купата (2016) и се завръща на своя нов стадион - OPAP Arena.

Караузас е началник на комерсиалния отдел. По време на онлайн семинара участниците разискаха с Никос тематики като усъвършенстването на комерсиалните благоприятни условия след завръщането на АЕК на OPAP Arena и основаването на спомагателни преимущества за сътрудниците (активации, BTL и връзка с публиката по време на огромни събития). Фокусът на диалога не подмина и медийната акция по време и след гала по откриването, както и завършването на първата по рода си спонсорска договорка в Гърция, засягаща преименуването на стадиона на OPAP Arena. Както е известно, Ботев следва да открие скоро своя освежен " Христо Ботев " и попива всевъзможен опит.

Следващата сесия ще е в понеделник с присъединяване на Кристоф Уинтерлинг, търговски шеф на Болоня.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР