Ботев (Пловдив) организира работна среща с представители на Българския футболен

...
Ботев (Пловдив) организира работна среща с представители на Българския футболен
Коментари Харесай

Ботев организира работна среща с представители на БФС

Ботев (Пловдив) провежда работна среща с представители на Българския футболен съюз във връзка със стадион " Христо Ботев ". Срещата се организира на " Колежа ", като на нея бяха разисквани всички елементи с федерацията, по отношение на бъдещото лицензиране на стадиона, оповестяват пловдивчани в формалния си уебсайт.

От страна на футболния клуб на срещата участваха част от управлението, а БФС бе показан от Георги Лалев (лицензионен мениджър), Неделчо Михайлов (ръководител спортно-технически отдел) и Димитър Христов (спортно-техническа комисия). На срещата имаше представител и на компанията подизпълнител ПИМК, както и асистент на основния проектант.

На извършената среща детайлно бе прегледано строителството на стадиона и на какъв стадий е то все още. Бяха конкретизирани всички регулации, които се изискват от БФС при лицензиране на стадиона за мачове от efbet Лига и Европейските клубни шампионати на УЕФА, пишат още на уеб страницата си пловдивчани.

Представителите на двете страни разгледаха всички пространства, беше конкретизиран нужният размер на терена, както и дискутирани съществени тематики като осветяване, VAR, камери, зони за сигурност, места за публицисти и други

В края на срещата бе коментирано и на каква степен на комплектност ще бъде предаден стадионът, за осъществяване на публични мачове под егидата на БФС и УЕФА.
 Па Конате: Моите обичани градове за Лос Анджелис, Барселона и Пловдив
Па Конате: Моите обичани градове за Лос Анджелис, Барселона и Пловдив

" Никога не съм виждал Виктор Генев да се усмихва "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР