Ботев (Пловдив) официално рестартира строителството на стадион Христо Ботев. На

...
Ботев (Пловдив) официално рестартира строителството на стадион Христо Ботев. На
Коментари Харесай

Ремонтът на Колежа започна, премиерът Борисов обеща държавна подкрепа и за клубовете в Пловдив

Ботев (Пловдив) публично рестартира строителството на стадион " Христо Ботев ". На събитието участва министър председателят на България Бойко Борисов, който бе посрещнат със викания " Ботев, Ботев " и " Колежа! ".

Премиерът даде обещание помощ на Ботев при строителството на " Колежа ", само че когато види, че фактически се правят строителни действия. Борисов добави, че помощ ще получи и другият пловдивски гранд - Локомотив.

" Вече помогнахме на Арда (Кърджали). Знаете, че за първи път са в " А " група. Сега пътуват до Пловдив с коли и автобуси. Хората го желаеха. Помагаме им за осветяване и терен - това, за което оказваме помощ на всички.

Искам да помоля за нещо кмета и регионалния шеф - за нас е по-лесно да не даваме и избираме да не взимаме. Да създадат по този начин, че Ботев и Локомотив да заплащат алегорична концесионна такса от 100 лв., а да не заплащат по 60 000 лв., както е до момента.

Ботев кани почитателите си на церемонията, с която ще бъде даден старт на градежа на " Колежа "
Ботев кани почитателите си на церемонията, с която ще бъде даден старт на градежа на " Колежа "

Церемонията ще бъде излъчена онлайн в формалния инстаграм на Ботев

Като забележим строителството по какъв начин върви, помагали сме на Пловдив и ще оказваме помощ отново. В целия свят притежателите строят игрища, само че като забележим, че се работи, ще помогнем - и на вас и на Локо (Пловдив). Кранът като стои по този начин, няма по какъв начин да помогнем.

Трябва да има мощни Ботев и Локо. Действайте, и ние ще помогнем на двата тима ", сподели министър председателят. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР