Ботев (Пловдив) гостува на Хебър в Пазарджик за мач от

...
Ботев (Пловдив) гостува на Хебър в Пазарджик за мач от
Коментари Харесай

Ботев Пд няма място за отстъпление

Ботев (Пловдив) гостува на Хебър в Пазарджик за мач от V кръг на efbet Лига.

Срещата на стадион " Георги Бенковски " стартира в 19:00 часа и бе поверена на основния арбитър Георги Давидов.

Двата тима ще се срещнат на стадион " Георги Бенковски " след повече от 22 години спиране.

За последно Хебър одобри " канарчетата " в Пазарджик на 3 март 2001 година и тогава домакините печелят безапелационно с 3:0. Любопитен факт от статистиката е, че мачовете сред двата тима в елита в никакъв случай не са завършвали наедно. От 8 изиграни срещи пет победи са за Ботев и 3 за Хебър.

Този сезон Ботев Пд към момента няма победа - в първите четири кръга тимът записа 2 равенства и 2 загуби. Лошите резултати покачиха напрежението в клуба, а нов неуспех може да докара и до промени в тима.

Хебър събра пет точки, като с особена стойност е последната от равенството 1:1 като посетител на ЦСКА 1948. Тимът на Любо Пенев игра повече от едно полувреме с 10 души, само че съумя да изравни с гол на Атанас Кабов.

Отборът обаче даде свидна жертва - Октай Хамдиев скъса връзки на коляното и сигурно е навън за няколко месеца. Добрата вест от лагера на " гробарите " е завръщането на Стефан Цонков, който предишния сезон игра чартърен от ЦСКА 1948. Сега той още веднъж е преотстъпен от " алените " до края на сезона.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР