Ботев (Пд) предлага колосална заплата и дългосрочен договор на български

...
Ботев (Пд) предлага колосална заплата и дългосрочен договор на български
Коментари Харесай

Ботев продължава да ухажва Станислав Генчев, предлага му огромна заплата

Ботев (Пд) предлага колосална заплата и дълготраен контракт на български треньор Ботев (Пд) предлага колосална заплата и дълготраен контракт на български треньор
11 дек. | 10:21



Ботев (Пловдив) води договаряния за привличането на треньора на Локомотив (София) Станислав Генчев. Според информация на сътрудниците от БЛИЦ, " канарчетата " са дали обещание на 41-годишния експерт извънредно висока заплата за стандартите на българския футбол. Предложен е и контракт с дълготрайност повече от три години.

Чест прави на Генчев, че е показал извънредно правилно държание към " железничарите " и е предизвестил шефовете на Локомотив за полученото предложение.

Треньорът има контракт с " червено-черните " до края на сезона. Преговорите сред двата клуба не престават. На 7 декември организацията писа, че Станислав Генчев е измежду разновидностите за треньор на Ботев (Пловдив). Тогава публично пловдивчани се разделиха с хърватина Желко Копич.

Генчев пое Локомотив (София) преди началото на сезона и през есенния дял на шампионата реализира впечатляващи резултати. Под негово управление " железничарите " победиха Лудогорец и Левски, а също така направиха две равенства с ЦСКА.
 Иван Василев: Кой твърди, че Генчев ще върви в Ботев? Знаете, че имаме контракт
Иван Василев: Кой твърди, че Генчев ще върви в Ботев? Знаете, че имаме контракт

Генчев е спряган за заместител на Желко Копич в Ботев (Пловдив)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР