Ботев (Пд) постигна минимална победа с 1:0 над Дунав в

...
Ботев (Пд) постигна минимална победа с 1:0 над Дунав в
Коментари Харесай

Дунав загуби от Ботев на тежкия терен в Русе

Ботев (Пд) реализира минимална победа с 1:0 над Дунав в отсрочен мач от 10-ия кръг на Елитната юношеска група до 17 години. Двубоят се игра на извънредно тежкия терен на Русенския университет в крайдунавския град.
"Канарчетата " преобладаваха тотално над своя противник, като единствено само положителните изяви на вратаря Цветелин Енчев ги лишиха от по-убедителен триумф. От своя страна домакините не сътвориха нито едно чисто състояние пред вратата на Марио Усков.

Натискът на пловдивчани даде нужния резултат в 37-ата минута, само че попадението падна със сериозна доза шанс. Димитър Тонев остана очи в очи с вратаря на Дунав и шутира. Стражът избави, а кълбото попадна в Емил Колев, който от отлична позиция също стреля, като вратарят още веднъж мазета. Този път обаче право в Иван Василев, който от метър пред голлинията нямаше по какъв начин да пропусне - 0:1.

По този метод Ботев остана на върха в U17, като събра актив от 31 точки след изиграването на 12 кръга. Дунав остана на 10-о място с 15 точки.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР