Ботев осъществи изходящ трансфер, съобщиха от Пловдив като потвърдиха, че

...
Ботев осъществи изходящ трансфер, съобщиха от Пловдив като потвърдиха, че
Коментари Харесай

Ботев Пд официално продаде Неделев на Лудогорец

Ботев реализира произлязъл трансфер, оповестиха от Пловдив като потвърдиха, че са продали Тодор Неделев на Лудогорец.

Играчът получи оферта от 11-кратните първенци на България, на която даде позитивен отговор и Ботев се съгласи с желанието на футболиста като одобри предлагането, показват „ канарчетата “ и допълват:

„ Ботев (Пловдив) благодари на Неделев за безбройните вълшебен отигравания с " жълто-черния " екип и му пожелава триумф! “

От Лудогорец също потвърдиха прехвърлянето със следното известие в формалния си уебсайт, което Novsport.com разгласява без редакторска интервенция:

„ Лудогорец осъществя ефектен трансфер, откакто притегли един от най-хубавите български футболисти през последните години - Тодор Неделев.

Във вторник първенците и Ботев (Пд) завършиха с триумф договарянията по договорката. Българският национал стартира тренировки с новия си тим незабавно, като ще бъде разполагаем на Анте Шимунджа за идните мачове в efbet Лига и шампионата за Купата на България. Неделев ще бъде показан публично като футболист на Лудогорец в четвъртък (2 март) на специфична конференция в Разград.

В кариерата си Неделев е играл единствено в два тима - Ботев (Пд) и немския Маинц 05. С екипа на " жълто-черните " има 190 мача в елита, като е отбелязал 62 гола и е осъществил впечатляващите 57 асистенции. На националния тим на България Неделев е изиграл 44 мача с 5 гола и 9 асистенции.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР