БОСТЪН - Жената, обвинена, че е помагала на съпруга си

...
БОСТЪН - Жената, обвинена, че е помагала на съпруга си
Коментари Харесай

Съпругата на бивш управител на моргата в Харвард ще се признае за виновна по обвинения във връзка с кражби на части от тяло

БОСТЪН - Жената, упрекната, че е пособия на брачна половинка си да продава елементи от човешко тяло онлайн, в този момент ще се признае за отговорна по някои от обвиняванията против нея.

Дениз Лодж промени обвиняването си и в този момент ще се признае за отговорна за подкрепяне и подстрекаване към междущатски превоз на откраднати артикули. В подмяна всички останали обвинявания против нея ще бъдат оттеглени. Мъж от Пенсилвания, също упрекнат по случая, който призна, че е купувал човешки остатъци от голям брой хора, към този момент се призна за отговорен.

Съпругът на Лодж, Седрик Лодж, е някогашен шеф на моргата в Харвардското здравно учебно заведение. Той е упрекнат, че е отнесъл човешки остатъци назад в дома си в Ню Хемпшир и ги е продал онлайн за облага. Прокурорите споделиха, че Седрик Лодж е откраднал всичко - от глави, кожа, кости и даже мозъци.

Оттогава е заведен групов иск против Харвард и Седрик Лодж от фамилии, които са дарили телата на околните си на здравното учебно заведение.

Процесът против Седрик Лодж е пла...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР