Босът на Славия Венцеслав Стефанов каза след равенството 1:1 на

...
Босът на Славия Венцеслав Стефанов каза след равенството 1:1 на
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Подарихме точка на Левски, феновете им са пропити от наркотици!

Босът на Славия Венцеслав Стефанов сподели след равенството 1:1 на отбора му с Левски, че по-слаб тим на " сините " не е виждал до момента. " Подарихме една точка на Левски. Аз персонално по-слаб Левски в никакъв случай не съм виждал ", сподели Стефанов след срещата от 20-ия кръг на Първа лига. 

Той изрече възмущението си от държанието на гостуващата агитка, която не спря да го наскърбява даже и след срещата, до момента в който той говореше пред публицистите - " Искам да изкажа възмущението си от това, което се чуваше от трибуните. По молба на Даниел Боримиров се съгласих да почетем паметта на техния почитател, а за сметка на това получих обиди по адрес на майка ми и по мой адрес. Това е гадно и непоносимо, само че дано си остане за тяхното образование. Аз споделям това, което мисля, а какво споделят почитателите на Левски и ЦСКА - не ме интересува. Какво да отговориш на такива хора, простотията бъка. "

" Какво мога да им кажа на такива хора? Можеш да приказваш на човек, който има нещо в главата. На такива пропити от опиати и дивотия хора, няма какво да приказваш. Кой мач е уречен? Не ми се приказва за такива простотии, а билетите на всички места са по 20 лв., не са единствено тук ", продължи Стефанов. 

" Обяснявам си го с неналичието на първите седем години от възпитанието на тези хора. Може би, в случай че Левски беше победил, нямаше да викат. Щяха да са много по-тихи и кротки. Затова в нашата страна би трябвало да има полиция и такива хора да не бъдат допускани на мачовете. Какво може да направи БФС, съгласно вас, против тези хора? Засилената защита зависи от клубовете. Както за мачовете в Пловдив, по този начин и на всички места. Тук би трябвало да има 20-30 служители на реда, които да вкарват ред, само че очевидно това липсва. Защо липсва не мога да кажа. Ние в никакъв случай не поръчваме частна защита, а постоянно си плащаме на полицията. Какво вършат те сега, не мога да ви кажа. Трябва да има наказания за такива почитатели, и то съществени. Някой ще заведе ли детето си на мач, в случай че има такива изстъпления? Това не зависи от никой в БФС, а е работа на страната ", сподели босът на Славия.

" Има си гласоподаване, след него ще забележим кой е победител. Подкрепям кандидатурата на Борислав Михайлов и е обикновено да считам, че той ще победи. Просто Любослав не има качества за началник. Много добър футболист, оставил диря в българския футбол и в Европа, само че от всяко дърво свирка не става. За такива постове се търсят положителни мениджъри, хора с положителни позиции в Европа и в самата страна. Защото престижът на един началник на БФС, би трябвало да е потвърден освен в България, само че и на открито. От до момента кандидатиралите се аз не виждам подобен. Всеки има право да се кандидатира, в случай че може да направи нещо по-добро. Хората, които се занимават с ръководството на футбола обаче, няма по какъв начин да трансформират такива почитатели. Може би съм неприятен, тъй като не поддържах кандидатурата на Любослав Пенев, само че когато подкрепях ЦСКА да бъде този, който е припознат от публиката – бях добър. Сега, като не поддържах техния човек – съм неприятен ", добави Венци Стефанов.

Кадри " Спортал ":



ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР