Босът на Форест Грийн Роувърс Трой Дийни се извини на

...
Босът на Форест Грийн Роувърс Трой Дийни се извини на
Коментари Харесай

Трой Дийни се извини след язвителна атака след мача срещу звездата на Форест Грийн

Босът на Форест Грийн Роувърс Трой Дийни се извини на бранителя Фанки Дабо след удивителните му изявления след мача след провалянето от Харогейт Таун в събота.

Бившият нападател на Уотфорд има единствено шест мача отпред на клуба и остава без победа, с три равенства и три загуби, с цел да покаже за напъните си до момента. Дийни наподобява към този момент се е уморил от някои от своите играчи, в случай че последните му забележки след мача са нещо, само че от този момент той се извини особено на Fankaty Dabo.

След загубата вкъщи с 2-0 в събота, Дийни посочи 28-годишния десен бек и обществено съобщи, че Дабо няма да бъде определен за идващия мач на Форест Грийн. „ Дабо още веднъж беше неприятен и ужасяващ и преди малко му споделих, че няма да играе във вторник “, сподели някогашният ас от Бирмингам пред BBC Radio Gloucestershire.

„ Той не беше задоволително добър от осем или девет седмици, за какво мислите, че беше отритнат първоначално. Току-що му споделих пред всички, преди шест месеца това дете имаше ритник отиде във Висшата лига, в този момент той...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР