Боряна Калейн зае две пети места във финалите на обръч

...
Боряна Калейн зае две пети места във финалите на обръч
Коментари Харесай

Калейн: Важно е как ще се представим в петък

Боряна Калейн зае две пети места във финалите на обръч и топка на Световното състезание по художествена гимнастика в Баку през днешния ден и е удовлетворена от своето показване досега.
“Наистина съм доста удовлетворена, тъй като всичко досега съм го изиграла както в действителност мога. Имам, дай боже, още осем пъти да играя, всичко да е наред. Почувствах се доста добре на финалите. Аз по принцип обичам да играя на финали “, сподели Калейн пред българските публицисти в Баку след финалите на обръч и топка.
“Квалификацията ми е малко по-напрегната, тъй като там би трябвало да се класираме до несъмнено място поради квотите, само че като цяло бях доста спокойна. Това, че за в този момент съм на трето място в пресявките за многобоя няма никакво значение, тъй като има още два уреда. Това е просто подготовка, значимо е в петък по какъв начин ще се представим. Утре в конкуренцията се включва и Неви, аз съм сигурна, че тя ще се оправи. Тя е войник. Тя ужасно доста ни поддържа и ни оказва помощ, даже и когато не е на терена. А пък когато сме трите дружно, сме още по-силни “, добави българската прелест.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР