Боряна Калейн спечели сребърен медал в многобоя на турнира за

...
Боряна Калейн спечели сребърен медал в многобоя на турнира за
Коментари Харесай

Калейн остана втора в многобоя на СК в София

Боряна Калейн завоюва сребърен орден в многобоя на шампионата за Световната купа по художествена гимнастика, който се организира в столичната зала  " Арена Армеец ". Тя изостана едвам с 0.200 т. от победителката Линой Ашрам (Израел) след изиграването на всички четири съчетания.

Калейн получи оценки от 25.100 на обръч, 26.250 на топка, 25.450 на бухалки и 21.450 на лента. Така сборът ѝ бе 98.250 точки, а Ашрам събра общо 98.450 и победи с купата. Трета стана Алина Харнаско от Беларус с 96.150 точки, а другата българка - Катрин Тасева, приключи на пето място с 92.500. Утре Калейн ще взе участие и в четирите финала на самостоятелните уреди, а Тасева - във финалите на бухалки и топка.

" В две съчетания позволих неточности, които считам, че бяха от прибързване и от незадоволително внимание, и централизация. Надявам се на следващия ден да си ги спестя. Не бях съсредоточена, колкото през вчерашния ден, само че като цяло се усещам по-уверена. Предстоят още изяви преди европейското във Варна и олимпийските игри. Надявам се тогава да покажа в действителност какво мога. Основният ми проблем е концентрацията. Може би върху това би трябвало да се акцентира на този стадий. Надявам се на следващия ден да съумея малко повече да се изолирам от всичко протичащо се и да се вглъбя в играта си ", разяснява Калейн пред bTV.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР