Боряна Калейн се класира на шесто място в многобоя със

...
Боряна Калейн се класира на шесто място в многобоя със
Коментари Харесай

Боряна Калейн изигра страхотно съчетание на бухалки, но остана шеста в многобоя

Боряна Калейн се класира на шесто място в многобоя със общ брой от 83.000 точки на провеждащата се в столицата на Беларус - Минск Световна купа.

Днес Боряна излезе като същинска буря и сподели на всички за какъв капацитет и благоприятни условия има. За осъществяването си с бухалки, което беше в действителност феноменално, Боряна получи оценка от 23.150 т. и я класира за финала на следващия ден с трета по мощ оценка.

На лента нашето момиче също игра доста мощно и въодушевено и бе оценена с 19.850, която я праща на финала със седма по мощ оценка. Вчера Боряна изигра доста добра топка и с оценка от 21.250 т. и откри място във финала с шеста по мощ оценка на уреда.

На обръч Боряна позволи неточности и не можа да се класира за финалите на уреда на следващия ден.

Втората българка Невяна Владинова приключи на 13-то място в многобоя със общ брой от 78.500 т(19.400 на обръч, 20.950 на топка, 19.050 на бухалки след изпускане на апарат и 19.100 на лента). Като цяло Неви излезе и игра спокойна, сподели доста хубава и мощна топка, сподели убеденост и рутина, само че позволи и неточности.

Шампион в многобоя стана Дина Аверина от Русия със общ брой от 93.450т. сребърния орден завоюва нейната страна - близначка Арина, която събра общ брой от 91.950 т.. а бронзовия орден отиде при Линой Ашрам от Израел със общ брой от 86.650. Преди Боряна Калейн са още - на 4-то място Александра Арджиуджикулезе от Италия със общ брой от 84.750 т, а пета е втората представителка на Израел Никол Зеликман със общ брой от 84.600.

След Боряна в топ осем са още Катарина Галкина от Беларус със общ брой от 82.500 и осма втората италианка Милена Балдасари, която събора общ брой от 81.100. По-късно през днешния ден ансамбълът на България излиза за своето смесено комбиниране и на следващия ден ще играе на финалите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР