Борусия (Дортмунд) приема в голямото дерби от 14-ия кръг на

...
Борусия (Дортмунд) приема в голямото дерби от 14-ия кръг на
Коментари Харесай

Борусия с опит да яхне вълната от голове срещу Байерн и да превземе върха

Борусия (Дортмунд) приема в огромното дерби от 14-ия кръг на немската Бундеслига. Баварците са се устремили към поредна купа в шампионата, а наподобява като че ли единственият отбор с действителни шансове да ги спре е точно Борусия. Към момента той изостава единствено с точка от водача, който демонстрира известни съмнения понякога и точно на това ще се надява домакинът му.

Сблъсъкът на " Сигнал Идуна Парк " ще се състои в събота (4 декември) и ще стартира в 19:30 часа българско време. Борусия ще се надява да прекъсне кошмарната серия от цели шест следващи мача във всички шампионати против Байерн, в които непроменяемо губи. Коефициентът на това да се случи е 3,95, до момента в който за триумф в интерес на гостите в този дуел - 1,81 (равенството е оценено на 4,70).
Борусия - Байерн: Гаранция за представление и доста голове
По традиция немският футбол дава доста голове и представление, а това важи в цялостна степен за тази класика. Въпреки че губи последните си тествания против баварците, Борусия не се дава по никакъв начин елементарно и въпреки всичко осъществя във всеки от четирите най-скорошни директни срещи. Ставката и този път двата отбора да си отбележат е 1,40, до момента в който за няма гол/гол - 3,30.

Впечатляващ е броят голове, които са маркирани за тези последни четири дуела сред съперниците. Реализирани са общо двадесет попадения, което прави приблизително по пет(!) на мач. Коефициентът на efbet и в тази им среща да има над 4,5 гола е 2,95, до момента в който за под 4,5 попадения е 1,45.

Обнадеждаващата вест за домакините е фактът, че голмайсторът Ерлинг Холанд ще бъде подготвен за игра, което доста покачва възможностите им за първи триумф над Байерн в Бундеслигата от 10 ноември 2018 година. Норвежкият нападател бе контузен и се завърна в игра при триумфа с 3:1 в последния кръг над Волфсбург. Тогава той прекара едвам 18 минути на терена, само че въпреки всичко се разписа.


Битката на " зверовете " - Холанд против Левандовски
Коефициентът на за това да се разпише когато и да е от срещата е 2,10, до момента в който за това той да открие резултата в мача е 5,80. Това обаче няма да е елементарно, защото съперникът ще разполага с... Роберт Левандовски. Полякът изживя отчаяние през седмицата, като не завоюва " Златната топка ". Това ще го стимулира още повече, а ставката за негово попадение когато и да е е 1,60, до момента в който за това Левандовски да осъществя първия гол в срещата - 4,00.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР