Борусия Дортмунд обърна Ливърпул за успеха с 3:1 в мач

...
Борусия Дортмунд обърна Ливърпул за успеха с 3:1 в мач
Коментари Харесай

Борусия Дортмунд обърна Ливърпул

Борусия Дортмунд обърна Ливърпул за триумфа с 3:1 в мач от шампионата Интернешънъл Чемпиънс Къп, който се организира в американския град Шарлът (Северна Каролина).

Гол с глава на Върджъл ван Дайк даде задатък на мърсисайдци в 25-ата минута, само че в 66-ата Кристиан Пулишич изравни от дузпа. Минута преди края той вкара втория си гол в мача, а в добавеното време и Якоб Брун Ларсен се разписа.

Това беше втора поредна победа на „ жълто-черните “ над британски отбор в границите на два дни. Преди това отборът на Люсиен Фавър записа триумф с 1:0 над Манчестър Сити, когато Марио Гьотце беше прецизен от дузпа.

Ливърпул, който записа победи в три от предходните си четири контроли през това лято, беше без Мохамед Салах, Садио Мане и Марко Груич, които гледаха от трибуните. Джорджиньо Вайналдум пропусна мача поради простуда.

На 26 юли Борусия Дортмунд ще играе с Бенфика в последния си мач от шампионата, а в същия ден Ливърпул среща Манчестър Сити. На 28 юни „ алените “ се изправят против Манчестър Юнайтед.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР