Боршош: София губи милиони за ясли, детски градини и училища.

...
Боршош: София губи милиони за ясли, детски градини и училища.
Коментари Харесай

Боршош: София губи милиони за ясли, детски градини и училища


Боршош: София губи милиони за ясли, детски градини и учебни заведения. Столицата ни ще загуби милиони за строителство на ясли, детски градини и учебни заведения, съобщи общинският консултант от ГЕРБ-СДС Мирослав Боршош.
„ Ако някой си мисли, че София е в
политическа рецесия, се лъже. Кризата е управническа “, написа той в профила си във Facebook.

„ Внасяме отчет, с цел да може София да взе участие по Програмата за създаване, продължение, надстрояване и реорганизация на детски ясли, детски градини и учебни заведения 2024 – 2026. на Министерството на образованието и науката.
Общият бюджет на Програмата е 240 млн. лева
Срокът за кандидатстване 10 януари. София ще загуби финансирането си, тъй като няма работещ общински съвет, който да даде единодушие за кандидатстване, да предложи съответни учебни заведения за разширение, за създаване на физкултурни салони “, оповестява Боршош и приканва:
„ Призовавам най-голямата група в СОС
– тази на Политическа партия, Демократична България и Спаси София да намерят решение за излизане от управническата рецесията, която сами са основали “.

„ Столицата ни ще загуби милиони за строителство на ясли, детски градини и учебни заведения. Ако някой си мисли, че София е в политическа рецесия се лъже.

Кризата е управническа. Внасяме отчет, с цел да може София да взе участие по Програмата за създаване, продължение, надстрояване и реорганизация на детски ясли, детски градини и учебни заведения 2024 – 2026. на Министерството на образованието и науката.

Общият бюджет на Програмата е 240 млн. лева Срокът за кандидатстване 10 януари. София ще загуби финансирането си, тъй като няма работещ общински съвет, който да даде единодушие за кандидатстване, да предложи съответни учебни заведения за разширение, за създаване на физкултурни салони.

Призовавам най-голямата група в СОС- тази на Политическа партия, Демократична България и Спаси София да намерят решение за излизане от управническата рецесията, която сами са основали “.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР