Борисов влезе в политиката на гърба на Живков и на

...
Борисов влезе в политиката на гърба на Живков и на
Коментари Харесай

Гешев: Борисов влезе в политиката на гърба на Живков и на царя

Борисов влезе в политиката на гърба на Живков и на царя, по тази причина си мисли, че всички други са като него. Това декларира освободеният предварително от поста основен прокурор Иван Гешев по отношение на изказванията на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, че Гешев употребява делото за " Барселонагейт ", за свои лични политически дивиденти.

„ В последните 2-3 седмици за следващ път някой, който желае да прави политическа партия, стартира да се занимава с Бойко Борисов, нарушавайки и служебните си задължения. Очевидно е, че Гешев потегли да прави партия, нападайки мен и Кирил Петков, с цел да дискредитира тези имена, тъй като му пречат на политическия план ”, сподели пред публицисти лдерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Днес Борисов споделил, че съм желал да вляза в политиката на негов тил. Борисов обича да упреква другите в нещата, които прави - приказва за Движение за права и свободи, а неговото настоящо държавно управление е с поддръжката на Движение за права и свободи. Борисов влезе в политиката на гърба на Живков и на царя, по тази причина си мисли, че всички други са като него. Аз съм тръгнал от най-ниското ходило и съм вървял нагоре с труд и честност. В България има голям брой почтени и честни хора, излъгани от политически измамници. #ВремеЕдаИзметемПолитическияБоклук ", отвърна във фейсбук някогашният основен прокурор.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР