Борисов винаги се е страхувал от февруарски сценарий. Навсякъде се

...
Борисов винаги се е страхувал от февруарски сценарий. Навсякъде се
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Борисов винаги се е страхувал от февруарски сценарий

Борисов постоянно се е страхувал от февруарски сюжет. Навсякъде се гледа под чаршафите и се търсят врагове. Мисля, че това е постоянна ария на министър-председателя, който непрестанно дебне врага, било с партиен билет, било от различен цвят. Това разяснява в предаването " 12+3 " на БНР пиар-експертът Арман Бабикян. Нека да бъдем честни - скандал във водния бранш имаше, още когато умряха хора в с. Бисер, добави Бабикян. По думите му наводнението в Мизия е второ експлоадиране на рецесията във водния бранш. Всеки път се установяваше едно и също – че в този бранш нещата са безусловно неразбираеми, размити сред институциите, и всеки прави каквото си желае, главно – пари. Сега се изправяме пред последваща рецесия. Няма естествен тип ръководство, което подскача от рецесия на рецесия и да счита, че секторът се ръководи добре, добави анализаторът.
Той разяснява и оставката на екоминистъра Нено Димов, който е упрекнат в занемареност. Изходът от тази рецесия, при всички положения, би трябвало да бъде смяна в метода на ръководство на страната, уверен е Бабикян. Той попита реторично „ Някой има ли спомен каква е управническата стратегия на днешното болшинство? “.
Практиката демонстрира, че замяната на един министър с различен не трансформира политиката, а Нено Димов не е първият министър, който подава оставка, разяснява още Бабикян.
На въпрос " Играе ли политически прокуратурата ", той отговори: " Не имам вяра прокуратурата независимо да може да взема решения в този аспект, от позиция на това, че изборът на основен прокурор е политически развой през цялото време на демокрацията у нас “.
В енергетиката Борисов не балансира сред Съединени американски щати и Русия, той се пробва са излъже и едната, и другата страна, счита специалистът. Аз настоявам, че няма да му се получи, тъй като няма вменяем човек, който да не е наясно, че през тази прословута преименувана тръба ще тече съветски газ и това не е диверсификация, изясни Бабикян. Диверсификация е на маршрут, само че не и на източник. Единствената тръба, за момента, от която можем да получаваме различен тип газ, е от Гърция. Истината е, че диверсификацията на България не се случва през копаенето на нова тръба, за която ние плащаме луди пари, заключи пиар-експертът.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР