Борисов в момента е сред малкото най-обиграни в политиката, без

...
Борисов в момента е сред малкото най-обиграни в политиката, без
Коментари Харесай

Проф. Танев: На местните избори ще има раздвижване на политическите пластове

Борисов сега е измежду дребното най-обиграни в политиката, без равни на себе си. Той постоянно е непредвидим, правел е пръв ходове и след това други са се нагаждали по него. Но ми се коства предвидимо, че няма да направи " салто мортале ". Това съобщи някогашният министър на образованието проф. Тодор Танев в студиото на  " Денят ON AIR ". 

Той акцентира, че ГЕРБ има проблеми с " Продължаваме промяната " от самото идване в политиката на Асен Василев и Кирил Петков. Също по този начин уточни, че възможностите за сформиране на държавно управление понижават с всеки минал ден.

" В последните дни се дръпнаха под 50% възможностите. Много е внимателен моментът, в случай че нещо ще става, е по-вероятно да е с мандата на " Продължаваме промяната ", подсилен в профил по общи политики от Борисов ", предвижда проф. Танев.

Гостът чака да види какъв кабинет ще предложи Борисов, като знае, че няма да го бъде.

" Разчитаме, че нов гейм ще стартира с великите локални избори и тогава някой от в този момент равнопоставените ще бъде по-напред от другите ", сподели проф. Танев пред Bulgaria ON AIR.

Прогнозата на някогашния министър е, че вярата на всички е в освобождението на валутния запас в Народната банка при прекосяването към еврото:  " Това са 15 милиарда, за които много лиги се точат ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР