Борисов смаза от майтап Кирил Петков и Асен Василев. Той

...
Борисов смаза от майтап Кирил Петков и Асен Василев. Той
Коментари Харесай

Борисов си направи гаргара с Кирил и Асен. Метро до Стара Загора

Борисов смаза от подбив Кирил Петков и Асен Василев. Той се появи на предизборно събитие в Перник, където си направи гаргара с водачите на " Промяната ".

Истински се развличам с тези момчета. Асен Василев отиде в Казанлък и даде обещание, че ще им направи надземно метро, с което да си вървят на дискотека до Стара Загора. Я си запишете едно метро от Перник до Скопие, през Банкя, след това малко наляво и готово, сподели водачът на ГЕРБ.
-->
И продължи яростно: " Промяната оставиха апокалипсис! Подиграваха ни, че от джипките хвърляме пари. Но на Политическа партия всичкото им е схеми! Ама в този момент като отидат до манастирите, не се прашат, към пътя - пейки, беседки. От какво да се срамим?! ".

Българите избраха Промяната, подведоха се по компроматите, сподели още Борисов.

Две години хората слушаха розовите им фантазии, " битката с корупцията ", до момента в който не изнесоха милиарди към Русия. По лев ви обраха бе, перничани. За бензина и дизела. От тока ви обраха. Колко да ви оберат повече?! - продължи Борисов.

А самолетът до Скопие, помните ли какъв брой хвърча? Литна, кацна и завършиха. Толкоз! - добави той. И заключи: " Ама парите ги няма! ".

" След този апокалипсис, който оставиха " Промяната ", ще ни би трябвало безпристрастен финансист, който умее да икономисва и да пази парите на българите. Такъв финансист е Кирил Ананиев. И не инцидентно го взех за министър. Ако някой от младежите си мислите, че можете да надделеете над старейшините, още ви е доста рано, сподели Борисов. Ананиев е лидер на листата на ГЕРБ в Перник.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР