Борисов се държи като човек, който мрази полицаите. Исканията им

...
Борисов се държи като човек, който мрази полицаите. Исканията им
Коментари Харесай

Румен Петков: Борисов се държи като човек, който мрази полицаите

" Борисов се държи като човек, който ненавижда служителите на реда. Исканията им са обективни ". Това сподели водачът на и някогашен вътрешен министър, разяснявайки пред публицисти протестните дейности на полицейски чиновници и синдикалните им претенции.

" Не е обикновено тези, които са на първа линия във всеки смисъл на думата в първия мандат на Борисов да не получат никакво нарастване на заплащането, а по-късно да бъдат непрекъснато и единствено в рубрика „ и други “ ", уточни Петков. Той акцентира, че служителите на реда са и на граничните пунктове, и на основната улица, и на междуселския път... и че настояванията им са обективни. " Увеличенията на заплатите, които желаят от полицейския профсъюз, са обективни и заработени, безапелационен е водачът на АБВ.

Той направи паралел с отношението на държавното управление към лекарското съсловие и предизвести: " Както си трошим главите, че лекарите са в Германия, Франция, Великобиртания, ще разберем, че няма кой да реагира, когато ни окрадат персонално, тъй като на територията на квартала няма да има служители на реда, а няма да има тъй като отношението на институциите към тях е такова ".

Петков посочи, че " ГЕРБ е единствената политическа мощ, която си е разрешавала обществено оскърбление на българския доктор - от трибуната на Народното събрание ", припомняйки случая с лекарите от Горна Оряховица и го дефинира като " подигравка с българския доктор ".

Проблемът е, добави Петков - че отново, услужливо забравяме гаврата с лекарите от Горна Оряховица и че самите лекари го не помнят, изключително някои от шефовете на болнични заведения.
Автор: Ива Иванова
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР