Борисов отказа на Меркел България да приема бежанци от Германия

...
Борисов отказа на Меркел България да приема бежанци от Германия
Коментари Харесай

Преглед на печата


" Борисов отхвърли на Меркел България да приема бежанци от Германия " - е водещото заглавие на Труд . Това са съобщили пред всекидневникът негови източници от Министерския съвет. В тежък телефонен диалог немският канцлер Ангела Меркел е настояла пред премиера Бойко Борисов страната ни да одобри назад мигранти.

" Пред поредна рецесия за учители са изправени учебните заведения в цялата страна по-малко от месец преди началото на образователната година. Проверка на Дума е открила, че във всички области всеобщо се търсят фрагменти, като максимален е дефицитът в огромните градове като София, Варна, Бургас, Пловдив и Стара Загора. В столицата да вземем за пример шефовете са оповестили към 600 свободни позиции, което е връх за последните години. Дори частни школа имат проблем с намирането на фрагменти, излиза наяве от обявите за работа на ръководствата по обучение.

" 28 от общо 258 родни мандри вършат сирене с палмово масло ", оповестява вестник 24 часа като се базира на регистъра на предприятията, произвеждащи храни от скотски генезис. Да изберат дали ще създават същински млечни храни, или такива с вложено палмово масло бе задължението на предприятията, въведено с промени в Наредбата за хигиената на храните. " Спазването на това условие на наредбата ще бъде включено в обсега на контрола от инспекторите от Българската организация за сигурност на храните ”, са обяснили от организацията.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР