Борисов може да реши и да играе имиджово и да

...
Борисов може да реши и да играе имиджово и да
Коментари Харесай

Социологът Първан Симеонов: Аз, ако съм Борисов, няма да искам избори 2 в 1

Борисов може да реши и да играе имиджово и да търси непременно някаква хубост преди локалния избор, което значи да не е във властта преди локалния избор, да не е цел, тъй като локалният избор му е значим. Така че всичко зависи от това дали Борисов ще избере здравето или ще избере хубостта. Аз, в случай че съм Борисов, няма да желая избори 2 в 1, добави Симеонов.

На изборите едните ще вземат милион и нещо гласове, другите милион и нещо по-малко, няколко хиляди ще има и за Костадинов. Българска социалистическа партия се върна там, тъй като то там е мястото й, тя е консервативна мощ, и е в хартиената коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Въпросът е дали ще влезе някой по-малък, примерно някаква коалиция, нещо Слави, нещо Янев, има и други претенденти, счита той.

От другата страна са „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “. Ако стане отново подобен един равновесен парламент и отново стане блокаж, и то тогава новите избори да вземем за пример в действителност стават отново алтернатива. Да не приказваме, че Костадинов събира подписи, Трифонов събира подписи и стартират да упорстват да станат избори 2 в 1 или към този момент три в едно наесен. Какво ще имаме, локални избори, национални избори и референдум плюс балотаж тук таме, сподели още той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР