Борисов: Махаме Истанбулската конвенция, щом хората са уплашени Борисов и

Борисов: Махаме Истанбулската конвенция, щом хората са уплашени Борисов и ...

Борисов: Президентът е прекрасен, но да не слуша беквокалите.

Борисов: Махаме Истанбулската конвенция, щом хората са уплашени Борисов и Хекимян си сравниха заплатите

"С президента Румен Радев отношенията ни са добри и винаги са били добри. От години си общувам с него и той е прекрасен човек. Съветът ми е да не си слуша много тенорите и беквокалите, както и аз моите не ги слушам много." Това препоръча премиерът Бойко Борисов пред bTV.

И се възмути, че хората, които пишат речите на държавния глава, наричат несправедливо министър-председателя и ГЕРБ "кукловодите на Истанбулската конвенция". И призна, че визира като сив кардинал Иво Христов.

"С президента Радев няма тема, по която да не сме се разбрали. Предложи шеф на НСО - приех веднага. Днес е предложил посланик в Москва, ще го одобрим", повтори Борисов.

"Цеко Минев стои зад "Юлен". Омразата между Цеко Минев и зелените води до напрежението за Пирин", обясни проблема премиерът.

"С този начин на изразяване на Валери Симеонов - че зелените са глупаци, не съм съгласен. Нито с думите му за Ска Келер", подчерта Борисов. И допълни: "Историята ще каже дали съм бил прав. Дали нещо е било правилно, след 50 години ще се разбере."

 

Източник: marica.bg