Борисов: Махаме Истанбулската конвенция, щом хората са уплашени Борисов и

...
Борисов: Махаме Истанбулската конвенция, щом хората са уплашени Борисов и
Коментари Харесай

Борисов: Президентът е прекрасен, но да не слуша беквокалите

Борисов: Махаме Истанбулската спогодба, щом хората са уплашени Борисов и Хекимян си съпоставиха заплатите

" С президента Румен Радев връзките ни са положителни и постоянно са били положителни. От години си поддържам връзка с него и той е прелестен човек. Съветът ми е да не си слуша доста тенорите и беквокалите, както и аз моите не ги чувам доста. " Това предложи министър председателят Бойко Борисов пред bTV.

И се възмути, че хората, които пишат речите на президента, назовават незаслужено министър-председателя и ГЕРБ " кукловодите на Истанбулската спогодба ". И призна, че засяга като сив кардинал Иво Христов.

" С президента Радев няма тематика, по която да не сме се разбрали. Предложи началник на НСО - одобрих незабавно. Днес е предложил дипломат в Москва, ще го одобрим ", повтори Борисов.

" Цеко Минев стои зад " Юлен ". Омразата сред Цеко Минев и зелените води до напрежението за Пирин ", изясни казуса министър председателят.

" С този метод на изложение на Валери Симеонов - че зелените са простаци, не съм склонен. Нито с думите му за Ска Келер ", акцентира Борисов. И добави: " Историята ще каже дали съм бил прав. Дали нещо е било вярно, след 50 години ще се разбере. "

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР