Борисов категорично ще катастрофира - дали сега, или на есен,

...
Борисов категорично ще катастрофира - дали сега, или на есен,
Коментари Харесай

Антон Кутев: Всяка власт забравя къде се намира. Сагата ще завърши с тежък крах на Борисов

Борисов изрично ще катастрофира - дали в този момент, или на есен, няма значение. Не знам по какъв начин ще приключи за Иван Гешев. Той е изгубил всякаква визия за това къде се намира. Нарушават се базисните правила на римското право и демокрацията.
Това съобщи пред bTV депутатът от Българска социалистическа партия Антон Кутев.

" Вероятно вотът не съмнение няма да мине на следващия ден. Но той съществува, с цел да посочва проблемите, не с цел да събаря държавното управление. Не съм сигурен, че днешният спор докара до решение. Имам чувството, че живеем в разнообразни светове. до решение. Имам възприятието, че живеем в разнообразни светове. Те споделиха, че всичко е наред, няма корупция. Всичко върви. Хората извън крещяха. Това са два свята, единият е непотребен ", уточни Кутев.

По думите му основанията за импортирания избор на съмнение са безбройни, а в центъра попада фигурата на основния прокурор Иван Гешев.

" Проблемът е, че не се проверява. Българите са толкоз уверени, че този човек спи с револвера и пачките под възглавницата, че даже не се подлага под подозрение достоверността на фотоси и записи. НЯма българин, който да не е уверен, че корупцията съществува. Става дума за това по какъв начин основния прокурор не проверява явни доказателства. Колко време би трябвало на прокуратурата и следователите? Колко време би трябвало да се разбере дали този глас е на Борисов? Не можем да разберем дали министър председателят държи един милион в шкафчето ", разяснява още депутатът от Българска социалистическа партия.

Той дефинира изнасянето на доказателства от страна на прокуратурата като нарушаване по три точки от Конституцията и съобщи - на следващия ден ще бъде поискано чуването на Иван Гешев в Народното събрание.

" Искаме пускане на смисления диалог по отношение на това какви са пълномощията на прокуратурата. Доста пъти в предишното е употребила агитация - характерен причер за това е Вишински. При нас пропагандата и прокуратурата вървят ръка за ръка. Гешев употребява всички средства на пропагандата, с цел да внуши авансово виновност. Работата е да се съберат всички доказателства и да се вкарат в съда и тогава да се получат присъдите, които би трябвало да има. За това не би трябвало да има граници. За това съм изцяло “за”, уточни още Кутев.

Той дефинира схемата, по която работи прокуратурата сега като: " Не е ясно защо влизаш, само че е ясно, че ще излезеш с нещо ".

" Цялата страна приказва за Бобокови като за нарушители, а срещя тях няма импортирано обвиняване. Нямам нищо срещу, в случай че са отговорни. Но дайте като се потвърди да се вадят записи, фотоси. Всичко... Вероятно по всички повдигнати обвинявания против Божков, той ще бъде наказан за 2. Но след това той ще осъди България за отоншението, което е получил ", разяснява още Кутев.

" Гешев не е публицист и популярност Богу. Когато той се държи по този начин, стигаме до едно само име - прокурорът Вишински. Нарушават се базисните правила на римското право и демокрацията. Тя се крепи на тях ", разяснява Кутев.

Депутатът от Българска социалистическа партия съобщи - митингите няма да стопират, само че левицата няма да се опита да ги " яхне ". От опозицията ще търсят способи като един от тях е чуване на Гешев в Народното събрание.

" Сагата ще приключи с тежък провал за Борисов. Не знам по какъв начин ще приключи за Гешев. Той е изгубил визия къде се намира. Борисов обаче изрично ще катастрофира. Дали в този момент или на есен, няма значение ", отсече още Кутев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР