Борисов кани ПП да станат част от неговата глутница. Той

...
Борисов кани ПП да станат част от неговата глутница. Той
Коментари Харесай

Бойко срещу другите е вълк срещу пинчери и пекинези! Нямат шанс малките, сладки кученца

Борисов кани Политическа партия да станат част от неговата глутница. Той се пробва по едно и също време да ги наставлява, поучава, да флиртува с тях и да ги учи. Това сподели културният антрополог Харалан Александров за „ Офанзива “.
По думите му връщането на Борисов на власт би значело реабилитация.
„ Политическа партия биха спечелили единствено, в случай че ръководят с ГЕРБ и Демократична България, по този начин ще се научат на политика. Крехкият и сложен развой, в който двете партии се въвлякоха, е подбуден от това, че са задоволително интелигентни, с цел да видят изгода от диалозите между тях, освен за себе си, само че и за обществото. Всичко, което Политическа партия споделиха, че ще реализиран с гражданска война, се проваля трагично “, съобщи той.
Според него опитът да бъде преборен Борисов посредством спор е жертван на неуспех.
„ Той е вълк с доста белези, който отнася другите. Нямат късмет дребните, сладки, пухкави кученца. Партиите пробват да излязат от обстановката на спор и да влязат в естествената. Има обнадеждаващи признаци за това, да приемем, че политиците са доброжелателни и загрижени от обстановката “, съобщи Александров.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР