Борисов е превърнал в заложник цялото общество, включително собствените си

...
Борисов е превърнал в заложник цялото общество, включително собствените си
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Борисов е превърнал в заложник цялото общество

" Борисов е трансформирал в пленник цялото общество, в това число личните си последователи и партийни велможи. Валят скандални фотоси, записи, обвинявания, че са му давали подкупи. Неговите отговори са ту едно, ту друго.
Ами на ПКП да не би да й е прелестно, че би трябвало да се прави все едно нищо не се е случило. Според Борисов било монтаж, пък не било, пък артистът Ненчо бил най-хубав. Пък за всеки случай събра партийците зад тила си да държи тирада, и цалуна другарката ПКП пред строя, да се види, че са в непреклонен строй. Да, но се клатят с всичка мощ. Само в неговата глава няма проблем ", журналистът Иван Бакалов с обява в обществените мрежи.
" То нямаше потребност от две експертизи на записа - тоя глас ни го набиват към този момент 15 години медиите. И тези сюжети и тези изрази в записите не може да ги измисли и най-хубавият сценарист.
И до момента в който всички чакат отговори, Борисов се прави, че нищо не се е случило. Мълча, мълча, в този момент изтърси, че една госпожа от окръжението на Радев " го сготвила " със фотосите. Сигурно ще каже и коя е и несъмнено няма да е тя. Лъжите му нямат край, една след друга, отхвърля нещо, което е споделил ден или месец по-рано. И медиите също се държат все едно нищо не се е случило. Всички сме заложници, гледаме някакво пошло вулгарно зрелище, от което не ни пускат да излезем ", добави той. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР