Борислав Цеков, фейсбукСофия навлезе в безвремие, откакто кметът Терзиев-Бонев беше

...
Борислав Цеков, фейсбукСофия навлезе в безвремие, откакто кметът Терзиев-Бонев беше
Коментари Харесай

София навлезе в безвремие, откакто кметът Терзиев-Бонев беше оторизиран от група избиратели да се упражнява на кметския пост

Борислав Цеков, фейсбук

София навлезе в безвремие, откогато кметът Терзиев-Бонев беше оторизиран от група гласоподаватели да се упражнява на кметския пост. Нулевият публичен, политически и управнически опит напълно предстоящо към този момент дава своите токсични плодове. Неспособността да се водят политически договаряния и да се конструира работещо болшинство в общинския съвет, а самият кмет да работи дейно, е директна последица от всичко това.

Очаквано, София потегля към крах, както доста други градове по света, попаднали в ръцете на некомпетентни и политически несъстоятелни камарили. Повърхностните белези към този момент са налице – невиждано мрачната предколедна София, все едно е военновременен град; погромът от един обикновен снеговалеж – още има улици в София, където падналите клони си стоят; сметосъбирането като че ли също стартира да куца… Това е единствено първата мухъл на упадъка.

Тепърва ще са развиват гнилостни процеси. Единственият път е оставката. Но няма да го създадат. Ще стискат властта до последно. Взели се договорката, както се показват, и са вложили в нея много пари. Трябва да си връщат инвестицията. А София… не е надалеч времето, когато ще си спомним безпорядъка от средата на 1990-те.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР