Борислав СарафовБорислав Сарафов е роден на 16 август 1969 г.

...
Борислав СарафовБорислав Сарафов е роден на 16 август 1969 г.
Коментари Харесай

Доц. Наталия Киселова: Вчерашните изяви на Гешев дадоха доста храна на колегите му, които трябва да преценят поведението му

Борислав Сарафов  Борислав Сарафов Борислав Сарафов е роден на 16 август 1969 година в София.   През 1987 година приключва 27 ЕСПУ „ Акад. не може да сезира Висш съдебен съвет, поради това се обръща към прокурор в СГП, която е компенета по лица с имунитет - магистрати. Това е доста сериозен тест за прокуратурата, в случай че никой прокурор не се наеме да образува досъдебно произвеждане. Това съобщи конституционалистът доцент Наталия Киселова в предаването " Денят онлайн " по Нова нюз. 
Всичко по тематиката: Опитът за атентат против основния прокурор Иван Гешев и желаната му оставка 213
Когато се образува произвеждане то е към незнаен причинител. На по-късен стадий се притегля като обвняем. Трябва да бъде свален имунитета на, уточни конституционалистът. 

По думите ѝ е допустимо да бъде признат законопроектът на Зарков, който планува арбитър да проверява основния прокурор. 

Относно идното на следващия ден съвещание на прокурорската колегията на Висш съдебен съвет, Киселова съобщи: Има две незнайни. Дали Гешев дали ще участва на съвещание. И второ дали ще бъде прегледано предлагането за освобождението ан Ясен Тодоров, уточни доцент Киселова. 

Тя също разяснява и заседанеито на пленума на Висш съдебен съвет, който би трябвало да се занимае с подадения от сигнал против Борислав Сарафов  Борислав Сарафов Борислав Сарафов е роден на 16 август 1969 година в София.   През 1987 година приключва 27 ЕСПУ „ Акад.. " Правилата за отстраняването на зам.-главния прокурор са идентични. Гешев е подхванал деяние за дисциплинарно произвеждане, с цел да се откри дали е нарушил закона. На това съображение да изиска премахване на своя заместител от длъжността шеф на НслС ", сподели още тя. 

Според нея измежду причините за отстраняването на Сарафов могат да бъдат: редовно нарушенеи на служебните отговорности или уронване престижа на правосъдната власт.

Борислав Сарафов  Борислав Сарафов Борислав Сарафов е роден на 16 август 1969 година в София.   През 1987 година приключва 27 ЕСПУ „ Акад. е доста деликатен в изрече си. Докато Гешев по-свободно изпозлва думите си. Вчерашните изяви на Гешев дадоха много храна на сътрудниците му, които би трябвало да преценяват държанието му, счита доцент Киселова.

Киселова прикани Народното събрание допустимо най-скоро да отвори опцията за възобновяване на Висш съдебен съвет. И добави, че е допустимо до юли месец да бъде определен нов състав на Висш съдебен съвет, който да излъчи нов основен прокурор, в случай че мандатът на Гешев бъде предварително преустановен. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР