Борислав Михайлов сподели първите си мисли след жребия за квалификациите

...
Борислав Михайлов сподели първите си мисли след жребия за квалификациите
Коментари Харесай

Борислав Михайлов: Със себераздаване и хъс ще се класираме отново на Европейското

Борислав Михайлов показа първите си мисли след жребия за квалификациите за Европейското състезание, който се организира през днешния ден във Фрайбург.

„ Паднахме се в равностойна група със съществени противници, само че аз съм уверен в гения на тима ни и чакам от Младен Кърстаич и играчите му да показват себераздаване и хъс, които да оказват помощ на България още веднъж да се класира на огромен конгрес “, сподели президентът на БФС пред страницата на федерацията.

Отчитаме единствено обстоятелството, че името на националния селекционер още веднъж е изписано неверно и припомняме, че страната ни ще мери сили с Унгария, Сърбия, Черна гора и Литва за едно от двете места, даващи право на присъединяване в формалната част от шампионата.

Михайлов е на мнение, че групата е извънредно равностойна, въпреки унгарците да завоюваха 10 точки против Италия, Германия и Англия в групите от Лигата на нациите, а в лагера на сърбите да имат международни звезди от ранга на Душан Влахович, Сергей Милинкович-Савич и Александър Митрович.

Тепърва обаче предстоят анализите на специалистите, тъй като България от дълго време изгуби статута си на европейска футболна мощ. Обективно видяно възможностите на „ лъвовете “ са дребни, без значение, че заобиколиха обичайните любимци.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР