Борислав Михайлов говори пред медиите, след като откри новия тренировъчен

...
Борислав Михайлов говори пред медиите, след като откри новия тренировъчен
Коментари Харесай

Боби Михайлов: Кашай пречи на някои хора, но остава

Борислав Михайлов приказва пред медиите, откакто откри новия подготвителен комплекс по мини футбол в гр. Аксаково.

Той употребява случая и засегна доста тематики, измежду които българското съдийство, българския народен тим, възможното изграждане на нов стадион и efbet Лига.

Михайлов отговори на рецензиите към шефа на съдиите Виктор Кашай и реферите като цяло. Според него те бъркат нецеленасочено, а БФС е вложил сериозна сума в тях. Босът на БФС не се нагърби с прогноза дали националният тим ще се класира на огромен конгрес, само че счита, че селекционерът Младен Кръстаич е на мястото си.

" Много се веселя, прекрасен ден, хубаво е за всички деца. Продължава футболният съюз да влага посредством стратегиите на УЕФА и ФИФА, това е доста значимо за спортната инфраструктура и най-много футболната. Може би това е 20-ата инвестиция от сходен мащаб. И доста дребни стадиони сме правили, само че това е едно от огромните. Благодарение на кметовете е това, те контактуват с нас, дават земята, ние влагаме и остава в тяхна изгода. Важно изискване е да има инфраструктура и да се развиват децата.

Това са чисти пари на БФС, не от бюджета, а от стратегии на УЕФА и ФИФА. Няма такива пари за огромен стадион. Голям стадион би трябвало да го направи страната ", показа президентът на БФС и тогава подхвана съдийството и рецензиите към Виктор Кашай.

" Всички гледате и други шампионати, шампионати и по този начин нататък. Навсякъде има неточности, БФС влага над 20 милиона евро да се подкрепят съдиите с тази система. Проблемът е, че е доста ново, 2 години, съдиите не са толкоз опитни, някои бъркат, сигурно нецеленасочено, приканвам за самообладание, тъй като ние сме вложили, платили и плащаме непрестанно за развиването на тези съдии, курсове и така нататък Неслучайно сме създали контракт с доста прочут човек, тъкмо, с цел да не му се бърка в работата.

Може би, и най-вероятно, това пречи на някого. Може да го бойкотират вътрешно, не знам, само че съдийството е комплицирана тематика. Той е маджарин. Има си своето самочувствие, има аргумент да развива българското съдийство. Към момента не се реализира нужното, което аз съм очаквал с неговото привличане, само че приканвам към повече самообладание ", сподели Михайлов.

" Кръстаич явно се харесва на всички и съгласно мен беше вярното решение да притеглим чужденец на поста. Към момента му се получава, поисквам му шанс, групата е сложна, само че може да се играе и ние ще се опитаме да се класираме. Какъв е шансът да се класираме на огромно състезание ще ви кажа, когато свършат мачовете. Със сигурност групата е такава, че може да се надиграваме ", увит той за националния тим. В края на своето изявление приказва също за качеството на efbet Лига, Лудогорец и женски футбол ", съобщи президентът на БФС.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР