Борис Солтарийски изостави Слави Трифонов! Вокалът на “Ку-ку бенд” забегна

...
Борис Солтарийски изостави Слави Трифонов! Вокалът на “Ку-ку бенд” забегна
Коментари Харесай

Борис Солтарийски замина за САЩ и заряза...

Борис Солтарийски изостави Слави Трифонов! Вокалът на “Ку-ку бенд” забегна за Щатите. В страната на неограничените благоприятни условия Солтарийски е на турне. Борис ще пее пред нашенци в седем огромни града в Америка. Изпълнителят ще остане в Съединени американски щати повече от две седмици.

От няколко дни Борис е в Америка, а към този момент мина и първата му изява в Чикаго – градът с най-голяма българска общественост. Заминаването на Солтарийски идва в най-важния миг за неговия шеф Слави Трифоно, написа Флагман.бг.

Дългия и партията му, в която влизат немалка част от неговия екип в малкия екран, се готвят за новите избори, откакто върнаха мандата на президента.Липсата на Солтарийски е неприятна за водача на “Има подобен народ”.

Борис минава за един от най-доверените хора на Трифонов от “Ку-ку бенд”. И постоянно е до шефа си в най-трудните миг. Солтарийски отдавна възнамерява заминаването си в Америка. Заради многото ограничавания с пътуванията, свързани с ковид-кризата, артистът до последно се двоуми дали да замине. Ала взема решение, че в този момент е точният миг да се изяви независимо, без “Ку-ку бенд”. Солтарийски минава през купища инциденти, до момента в който стигне до Съединени американски щати. Той прави няколко PCR теста.

Вокалистът взема решение да пропътува голямото разстояние до Щатите непосредствено от Турция, написа " България през днешния ден ". По време на дългия задокеански полет остави учуден, че в самолета на самолетната компания не се предлага алкохол. “Поисках нещо мощно, само че уви, в турските авиолинии не сервират алхокол. Затова съм на сок, а не на вино”, жалва се Солтарийски, който приема тежко неналичието на нещо твърдо по време на полета.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР