Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19

...
Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19
Коментари Харесай

Борис Джонсън пред британските депутати: Аста ла виста, бейби


Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е произнесе прощални думи пред английския парламент по време на своя финален парламентарен надзор като министър председател на страната. По време на изявлението си той отбрани решенията си и произнесе паметната кино имитация " Аста ла виста, бейби " под аплодисментите на консерваторите, оповестява Българска телеграфна агенция.

" Голяма част от задачата беше изпълнена ", увери Джонсън, правейки резюме на трите си години на власт. Той добави, че през идващите седмици " ще направя каквото считам, че обществото чака от мен - ще продължа с проектите, поради които бяхме определени през 2019 година "

" Последните години бяха голяма привилегия в моя живот ", добави 58-годишният Джонсън, който разгласи, че подава оставка на 7 юли след серия кавги и обвинявания в неистини. " Аста ла виста, бейби ", приключи изявлението си той, цитирайки известната имитация на Арнолд Шварценегер от кино лентата " Терминатор 2 ".

Наследникът на Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е ще стане явен на 5 септември, когато завършва парламентарната почивка на Острова, започваща в петък.

Шефът на опозицията, лейбъристът Киър Стармър, зададе през днешния ден въпроси по отношение на акцията за правоприемник на " Даунинг стрийт ", като подчертава върху анулацията на ефирен спор, проведен от телевизия " Скай Нюз ". " Признавам си, че не проследявам тематиката от близко ", отговори с усмивка Джонсън, съпроводен от смехове измежду депутатите, след което употребява опцията да даде " няколко съвета " на бъдещия министър председател.

" Нека остане непосредствен с американците, да поддържа украинците и да се бори за свободата и демокрацията по целия свят. Ако понижи налозите и регулациите, където е допустимо, ще направи от нашата страна едно по-добро място за живот и вложения ", предложи Джонсън.

Торите гласоподават през днешния ден за пети и финален път за установяване на двамата дефинитивни претенденти за правоприемник на Джонсън. Все още претендентите са трима - някогашният министър на финансите Риши Сунак,  досегашният външен министър Лиз Тръс и държавният министър на търговията Пени Мордонт.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР