Борис Джонсън заяви, че британската общественост има право да очаква

...
Борис Джонсън заяви, че британската общественост има право да очаква
Коментари Харесай

Джонсън се извини за Партигейт, ще подава ли оставка

Борис Джонсън съобщи, че английската общност " има право да чака нещо по-добро от своя министър-председател ", откакто беше санкциониран за нарушение на законите за блокиране по време на празненство на „ Даунинг стрийт “.

Обръщайки се към Народното събрание за пръв път след санкцията на 12 април, той повтори, че не счита, че е направил нещо неправилно по това време.

" Това беше моя неточност и аз се оправдавам за нея безусловно ", сподели той.

Изпадналият в усложнение водач на Англия мина през първичната стихия, откакто предходната седмица беше осъден за нарушение на законите за блокиране поради ковид, настойчиво устоявайки на апелите да подаде оставка.

Лондонската полицейска работа Метрополитън проверява десетки хипотетични нарушавания на разпоредбите за заключване от страна на Джонсън и неговия личен състав в комплекса на Даунинг стрийт, където той живее и работи по време на пандемията.

Скандалът - последният от поредицата несъгласия, които засегнаха Джонсън от предишното лято насам, сложи при започване на тази година поста му на косъм, а депутатите консерватори - в рисково бунтарско въодушевление.

Още един английски законодател изиска избор на съмнение към Борис Джонсън

Но той усили възможностите си за оцеляване, с помощта на твърдата позиция по отношение на войната в Украйна, с което отклони вниманието от абсурда в миг, когато беше най-уязвим.

Няколко депутати от Консервативната партия, които обществено отдръпнаха поддръжката си за неговото водачество, трансформираха курса си и обявиха, че в този момент не е моментът за промяна на водача на торите.

Джонсън безспорно се надява, че гневът на гласоподавателите поради " партигейт " се е уталожил, само че съгласно последните социологически изследвания те не престават да са му ядосани.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР