Борис Джонсън, фаворит за поста лидер на британските консерватори, заяви

...
Борис Джонсън, фаворит за поста лидер на британските консерватори, заяви
Коментари Харесай

Борис Джонсън е готов за твърд Brexit

Борис Джонсън, любимец за поста водач на английските консерватори, съобщи в изявление за Sunday Telegraph, че не блъфира, потвърждавайки, че Англия може да напусне Европейския съюз на 31 октомври без съглашение.
По-рано след гласоподаване в консервативната секта в Камарата на общините, останаха двама кандидати за поста на началник на партията и предстоящ министър председател – парламентаристът Борис Джонсън и външният министър Джереми Хънт.
Джонсън заема по-крайна позиция във връзка с Brexit, до момента в който Хънт има вяра, че изискванията на съглашението за излизане с Европейски Съюз към момента могат да бъдат изменени.
" Бяхме много подготвени за Brexit на 29 март. И ще бъдем подготвени до 31 октомври. И е извънредно значимо нашите сътрудници да видят това ", споделя Джонсън.
Те не би трябвало да ни гледат в очите и да си мислят: „ Господи, тези британци в действителност ще си тръгнат. И имат намерение да изоставен при свои условия “, добави политикът.
Според Джонсън тези, които не одобряват концепцията за " корав " Brexit, в действителност не желаят Англия въобще да напусне Европейски Съюз.
Името на новия водач на Торите и министър председател на страната ще бъдат оповестени на 23 юли. На идващия ден сегашният министър председател Тереза ​​Мей ще съобщи поста на спечелилия.
Новият началник на кабинета ще бъде тъкмо в обстановката, която принуди Мей да си тръгне - Народното събрание отхвърля да утвърди съглашението, реализирано с Европейски Съюз, само че в това време изрично се опълчва на отдръпването на страната от Европейския съюз без съглашение, а Европейски Съюз отхвърля нови договаряния.
В същото време, на 25 юли, Народното събрание ще излезе в отмора и ще се събере още веднъж едвам на 3 септември, а крайният период, избран от Европейския съюз за овакантяване на Англия, е 31 октомври.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР