Борис Борисов е освободен като заместник изпълнителен директор на Българската

...
Борис Борисов е освободен като заместник изпълнителен директор на Българската
Коментари Харесай

#Просто#Киро продължава чистката в БАБХ

Борис Борисов е освободен като заместител изпълнителен шеф на Българската организация по сигурност на храните и на длъжността е назначен доктор Ангел Мавровски със заповед на министър-председателя Кирил Петков.

Припомняме, че БАБХ мина за първи път на директно послушание на Министерски съвет по предложение точно на Петков, който започва чистка в държавната организация, виновна за качеството в това число на питателните му добавки, известни като провиотици.

В свое огромно следствие Plovdiv-online (виж тага Опра Уинфри) сподели освен нечестни рекламни трикове, употребени от Петков и co., само че и чиста проба спекулации с какво има в провиотиците.

Днес ви демонстрираме и писмено удостоверение на американка, получила с онлайн поръчка доставка на опаковка провиотик посредством Amazon. Жената е гневна на пратката, която наподобява повече на кенче, оживяло от Виетнамската война, в сравнение с преди малко направена поръчка. Тя била зарибена от фалшив рекламата, че Опра Уинфри била употребявала ПроВиотика на Кирил Петков.

Иначе справката за доктор Ангел Мавровски демонстрира, че има висше обучение, приключил е компетентност „ Ветеринарна медицина “ в Тракийски Университет (ТрУ) – Стара Загора.

До момента е частно практикуващ ветеринарен доктор и търговски представител на ВМ артикули. Второто е извънредно преимущество явно.

Член е на „ Български ветеринарен съюз “ (БВС), Член на Управителния съвет на „ Българска асоциация на ветеринарните лекари за продуктивни животни “ (БАВЛПЖ) и „ Пчеларски съюз “, град Плевен. Участва в редица научни конференции, симпозиуми и полемики в страната и чужбина.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР