Борецът срещу неправдите“ в прокуратурата Бойко Атанасов, който бе бутан

...
Борецът срещу неправдите“ в прокуратурата Бойко Атанасов, който бе бутан
Коментари Харесай

ИЗНЕНАДА: Бойко Атанасов се разбра с Гешев, става следовател в НСлС

„ Борецът против неправдите “ в прокуратурата Бойко Атанасов, който бе бутан от „ Възраждане “ за началник на КПКОНПИ, е заровил томахавката с обвинител №1 Иван Гешев, сигнализира източник на Narod.bg.

Според информацията по-рано през днешния ден „ бунтарят “ Атанасов е бил назначен за следовател в Национална следствена работа персонално от досегашния си конкурент.

До непредвидения процес се стигнало, откакто Бойко Атанасов е забелязан на четвъртия етаж в Съдебната палата да чака пред кабинета на Иван Гешев, където си договорил поста в Национална следствена служба.

Реклама

С назначението си за следовател постоянно недоволният от позицията си следовател очевадно е кандисал да зареже упоритостите за някакъв управителен пост.

През последните години 10 години Бойко Атанасов се кандидатира за голям брой шефски позиции в правосъдната власт, само че всякога кандидатурата му бе пренебрегната от Висш съдебен съвет. Последно се подреди за делегиран прокурор в София на Европейската прокуратура.

Преди това Атанасов се кандидатира за началник на Софийската районна прокуратура, Софийската градска прокуратура, Специализираната прокуратура и Апелативната спецпрокуратура.

Преди четири години бе стартиран и за основен прокурор от гражданското съдружие на Гошо Боеца, само че тогавашният правосъден министър Данаил Кирилов отхвърли да го издигне като опция на Иван Гешев.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР