Бордът на гуверньорите на американската Академия за филмови изкуства и

...
Бордът на гуверньорите на американската Академия за филмови изкуства и
Коментари Харесай

Заради COVID-19 местят наградите Оскар през април?

Бордът на гуверньорите на американската Академия за кино изкуства и науки ще реши през днешния ден на съвещание онлайн дали да отсрочи с 8 седмици церемонията за премиите Оскар за 2020 година, заяви Hollywood Reporter.

Най-бляскавото събитие на Холивуд през 2021 година - премиите Оскар, е планувано за 28 февруари. Пандемията COVID-19 обърка предварителните проекти и периоди на филмовата промишленост - бяха затворени филмовите зали, спря продукцията на филми, които трябваше да са подготвени до края на 2020 година, провали провеждането на кинофестивалите в Кан и във Венеция.

Очаква се 54-мата гуверньори от Академията да отсрочат с 8 седмици церемонията по връчването на премиите Оскар, а също и периода за допускане на филмите (до 31 декември 2020 г.), които ще се правят оценка.

Има 3 сходни прецедента в историята на премиите – през 1938 година поради наводнения в Лос Анджелис, през 1968 година след убийството на Мартин Лутър Кинг и през 1981 година след несполучливия атентат против настоящия президент Роналд Рейгън.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР