Борбата за надмощие между Samsung, Huawei и Apple става все

...
Борбата за надмощие между Samsung, Huawei и Apple става все
Коментари Харесай

Завладява ли Xiaomi Европа

Борбата за превъзходство сред Samsung, Huawei и Apple става все по-ожесточена с всяка минала година. Доказателство за това са първите сгъваеми смарт телефони, които първите две компании показаха.
 Galaxy Fold на Samsung - всичко за първия сгъваем смарт телефон
Galaxy Fold - всичко за първия сгъваем смарт телефон на Samsung

Чакането свърши, започваме с пестенето

На международния пазар обаче Xiaomi натрупа от ден на ден продажби, което ни кара да мислим, че китайският производител скоро ще се намеси съществено в борбата сред Samsung, Huawei и Apple. Примерите за това са доста а следващият е, че по данни на Canalys, за четвъртото тримесечие на 2018 година Xiaomi е на четвърто място в света по доставка на телефони.
 Xiaomi Mi 9, най-новият модел на компанията и какво ще ни предложи
Изненадите на Xiaomi Mi 9

Ето с какво ни очарова

Освен това Xiaomi оферират телефони с много положителни характерности на не доста високи цени. Друг образец са проектите на компанията да усили броя на магазините си.

Публикация, споделена от Xiaomi Global (@xiaomi.global) на Фев 26, 2019 в 2:12 PST

Според CNBC, китайският производител желае да усили най-малко тройно магазините си в Европа, а това би трябвало да се случи до края на 2019 година
 Снимка 409284

Към момента Xiaomi разполага с по-малко от 50 магазина на територията на Стария континент, а проектите са те да станат над 150 до края на годината . Първият си магазин в Европа те отвориха едвам през 2017 година в Испания. Главният вицепрезидент на Xiaomi Ван Сиан споделя, че това е самоуверено решение, само че имат вяра, че ще осъществят проекта.
 Xiaomi, AirDots - новите слушалки на китайската компания
Копира ли Xiaomi слушалките на Apple

По какво си наподобяват и по какво се разграничават AirPods и AirDots

През последните няколко години се следи същинска инвазия на китайските производители Xiaomi, Oppo, OnePlus и Huawei на европейския пазар.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР