Бони говори откровено за връзките, загубите, кариерата и болката от

...
Бони говори откровено за връзките, загубите, кариерата и болката от
Коментари Харесай

Бони проговори за най-тежкия момент в живота си

Бони приказва искрено за връзките, загубите, кариерата и болката от гибелта на родителите си. Изпълнителката няма сътрудник сега до себе си, само че е сигурна, че ще има огромна обич в живота си. Мечтае си за виновен мъж.

За нея любовта е най-важният фактор в живота й. Заявява: “Колко доста песни съм изпяла и всичките са любовни. Колко доста любови съм имала… ”

Искам мъжът до мен да е виновен. Той да споделя моята специалност, колкото и да му е мъчно.  Не съм молила за обич, само че съм плакала за обич. Била съм изоставяна, само че след това са плакали да се върнат. Тогава обаче аз към този момент не рева. Имала съм и доста същински любови и съм обичала доста, и любовта ми към момента е толкоз същинска и трайна ” – безапелационна е Бони.

Тя описа и за най-голямата загуба в живота си, а точно гибелта на майка й. Три години не съумяла да се възвърне.

„ Винаги съм знаела, че моята майка има гастрит, а то се оказа, че имала рак. Какво ли не направих. Вярвах, че ще я изцелявам, не съумях. Нито пари, нито популярност, нито връзки, нямаше нещо, което може да я избави. Казваше ми „ На мама черната маслинка ”. След това си отиде и татко ми ” – спомня си изпълнителката.

Автор: Нова телевизия

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР