Бомбардировачи Б-52 от ВВС на САЩ са нанесли на учения

...
Бомбардировачи Б-52 от ВВС на САЩ са нанесли на учения
Коментари Харесай

Американски генерал разказва за плановете на САЩ да атакуват руския анклав Калининград

Бомбардировачи Б-52 от Военновъздушни сили на Съединени американски щати са нанесли на учения удар по съветската Калинниградска област през март 2019 година

"Стратегически бомбардировач B-52H с бордови номер 60-0024 е изхвърчал от военно-въздушната база Barksdale на 14 март 2019 година в 01:30 ч., Прелетял е над Канада и е симулирал пуск на крилати ракети към територията на Руската федерация ", оповестява американското списание National Interest, базирайки се на самостоятелния анализатор Стефан Уоткинс. "Самолетът направил завой единствено на 60 благи от съветското въздушно пространство в 11:10 и кацнал в базата на Кралските военновъздушни сили в 13:32 ч. ", прецизира още Уоткинс.

The National Interest означи, че в региона на Калининград е основана мощна система за противовъздушна защита, само че съгласно командира на Военновъздушни сили на Съединени американски щати в Европа военачалник Джеф Ериган американските въоръжени сили са създали проекти за превъзмогване на тази защита. „ Това би било многоелементна, добре настояща интервенция, употребяваща ефикасни средства с цел да си подсигуряваме превъзмогване на съветското Противовъздушна отбрана в тази зона “, споделил генералът пред група публицисти. "Ние непрестанно оценяваме тези проекти и в случай че се стигне до тяхното осъществяване, ще бъдем подготвени ", заключил той.

Генералът не даде никакви детайлности за тези проекти, само че както отбелязва The National Interest, многоелементният метод допуска едновременното потребление на Военновъздушни сили, Военноморски сили, сухопътни войски и хакерски атаки.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР